15 Aralık 2007 Cumartesi

28. Bölüm özet, Efe'ye şok suçlama

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.


Mine’nin ortadan kayboluşuyla birlikte, herkes gergin bir bekleyiş içinde uzun bir gece geçirmiştir. Bu tatsız gecenin ardından hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gelen Mine’nin o gece yaşadıkları başta Ayşe, sonra da Efe, Deniz, Su ve Aslı için bir sır perdesi olarak aralanmayı beklemektedir.

Efe yeni iş yerinde beklenmedik bir şekilde hırsızlıkla suçlanırken, Metin ve Gönül’ün hem artık barışmak, hem de davetiyelerini götürmek için Sevgi’yi ziyaret etmeleri Efe’nin başındaki dertleri ikiye katlar.

Bilal ve Canan evlilikleriyle ilgili bir karar verip bunu birbirlerine açıklamak üzeredirler. Bu arada Murat; Canan ve bebeğine iyi bir gelecek hazırlamak için çalışırken, Leman ise bebeğinin katilinin Canan olduğuyla ilgili suç duyurusunda bulunur.

Deniz kendi ailesiyle Aslı’nın ailesi arasındaki bu fırtınada doğru yeri bulmaya çalışırken Aslı’nın sürpriz ziyaretiyle her şey bir anda değişir, Mine’nin yeni tanıştığı bir adamla gizli saklı işler çevirmesi Efe, Su, Deniz ve Aslı’yı harekete geçirir.

0 yorum: