21 Eylül 2008 Pazar

58. Bölüm Özet: Deniz, Aslı ve Efe için yeni bir dönem başlıyor

58. Bölüm

Deniz, Aslı ve Efe için yeni bir dönem başlıyor

Deniz, Efe, Aslı ve Mine’nin aşkları ve dostlukları arasında verdikleri sınavda artık geri dönülemez, yeni bir dönem başlıyor.
Canan’dan, Aslı’yı sevgilisiyle lunaparkta görebileceği tüyosunu alan Deniz karşılaştığı manzara karşısında sinirlerine hakim olmakta zorlanır. Efe’nin tüm çabalarına rağmen lunaparkı hızla terk eder. Bu esnada yardıma ihtiyacı olan başka biri vardır: Mine. Mine’nin kendini odaya kilitlemesi üzerine ona destek olabilecek ilk kişi olarak akla Deniz gelir.
Gönül, Şükran Hanım’ın üzerinde kurduğu baskıdan iyice bunalmıştır. Neyseki Canan, Efe ve Aslı yaptıkları bir oyunla Metin’le Gönül’ü evden çıkartarak, keyifli bir plaj günü yaşamasını sağlarlar.
Amerika dönüşü beklediğini bulamayarak annesinin otelinde çalışmaya başlayan Deniz, böylece lise arkadaşı Gökhan’ın düğün organizasyonuna dahil olur. Gökhan’ın evlilik hikâyesi Deniz’in aklında Aslı’yla ilişkisine dair yeni bir umut ışığı doğmasına sebep olacaktır. Diğer tarafta Efe ve Aslı da genç çifte yardımcı olmaktadır. Gelinlik provasından, nikâh yüzüğü alışverişine kadar her an onların yanında olurlar. Mine kazanın üzerinde yarattığı sorunları artık yavaş yavaş atmakta ve hayata dönmeye çalışmaktadır. Ama unuttuğu biri vardır: Cansu. Ailesinden geriye kalan tek kişi olan Cansu’ya karşı, ablası olmanın verdiği sorumluluğu üstlenmekte zorlanmaktadır.
Düğün günü geldiğinde Aslı ve Efe çıkan her problemi çözmeye çalışarak nikâhın gerçekleşmesi yolundaki sorunları ortadan kaldırırlar. Bu arada Efe’nin Aslı’ya yaptığı bir sürpriz artık aralarındaki bütün engelleri gözardı etmelerine sebep olacaktır. Aslı ve Efe öyle bir yerde bir araya gelirler ki, Deniz de hayatının şokunu yaşamak zorunda kalır. Deniz, Efe, Aslı ve Mine’nin aşkları ve dostlukları arasında verdikleri sınavda artık geri dönülemez, yeni bir dönem başlayacaktır.

0 yorum: