16 Ocak 2008 Çarşamba

Madde bağımlılığına hayır kampanyasında imza izdihamı

Antalya'da madde bağımlılığının önlenmesi amacıyla düzenlenen kampanya çerçevesinde, ''Kavak Yelleri'' adlı televizyon dizisinin oyuncularının katılımıyla düzenlenen imza günü, izdiham nedeniyle yarıda kaldı.
Polislerin sahneden güçlükle çıkardığı oyuncular, zor anlar yaşadı.
Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği tarafından düzenlenen ''Madde Bağımlılığına Hayır'' kampanyası çerçevesinde, Kavak Yelleri adlı dizinin oyuncuları Pelin Karahan, Aslı Enver ve İbrahim Kendirci, imza günü için Antalya'ya geldi.
İmza gününün düzenlendiği alışveriş merkezinin çevresini dolduran, çoğunluğu çocuk çok sayıda kişi, oyuncuların gelmesiyle alışveriş merkezinin kapılarına yöneldi.
İzdiham nedeniyle bir süre yönetim ofisinde bekletilen oyuncular, sahnenin düzenlenmesinden sonra imza töreninin yapılacağı platforma geldi. Platformun üzerinde, yoğun tezahürat eşliğinde fotoğrafları imzalamaya başlayan oyuncular, vatandaşların hep birlikte sahneye çıkması üzerine zor anlar yaşadı.
Çevik Kuvvet ve alışveriş merkezinin özel güvenlik görevlileri tarafından çember içinde, güçlükle alışveriş merkezine alınan oyuncular yönetim ofisine götürüldü ancak, alışveriş merkezinin bahçesindeki izdihamın engellenememesi nedeniyle imza töreni iptal edildi.
Polis yetkilileri, oyuncuların ve vatandaşların can güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla imza töreninin iptal edildiğini söylediler.
Dizi oyuncularından İbrahim Kendirci, gösterilen ilgi dolayısıyla mutlu olduklarını ancak, madde bağımlılığı konusunda mesaj veremedikleri için üzüldüklerini söyledi.
İmza gününün iptal edilmesinin ardından oyuncular, vatandaşlara daha sonra alışveriş merkezi görevlilerince dağıtılmak üzere, fotoğraflarının yer aldığı kartları imzaladılar.

0 yorum: