18 Mayıs 2008 Pazar

47. Bölüm Özet: Aslı’nın kafası karmakarışık!

47. Bölüm

Aslı’nın kafası karmakarışık!

Deniz’in gidişi herkeste şok etkisi yaratmıştır. Kimseye haber vermeden uçağa binmiş ve telefon numarasını değiştirmiştir. Babasından da kimseye söylememesini istemiştir.

Murat, Deniz’in gidişiyle birlikte kendi hayatına odaklanır ve Leman’la evliliklerini bitirmeye karar verir. Leman, Murat’ın önünde sonunda kendisine döneceğine inansa da, önce Deniz, ardından da Murat’ın gitme isteğiyle oldukça sıkıntılı günler geçirmektedir.

Aslı’nın ise kafası büsbütün karışmıştır. Bir yandan Deniz’in ani gidişi, diğer yandan Umut’un bir anda karşısına çıkışı onu büsbütün çıkmaza sokar. Efe ise, tamamen işine konsantre olur. Dükkanı ile birlikte daha çok iş yapacağını düşünür. Bununla birlikte Duygu’yla olan ilişkilerinin iyi gitmesi de onu iyice heyecanlandırır. Ancak ilişkileri hakkında Aslı’nın bildiği farklı şeyler vardır.

Mine bir yandan babasını daha yakından tanımaya başlarken, diğer yandan da Deniz’in gidişinin üzüntüsünü yaşamaktadır. Zaten çok karışık olan duygularını bastırmaya çalışırken yine en büyük sığınağı anneannesi olacaktır. Cem’in eşi Betül ise, belli etmemeye çalışsa da arkadaşının söylediği sözlerden dolayı iyice şüphelenir. Cem’in bir ilişkisi olduğunu düşünür ve bunu açığa çıkarmak için bir plan yapar. Herkes, Deniz’in gidişine alışmaya çalışırken, kendi hayatlarıyla ilgili yeni sorunlarla karşılaşacak, Efe iş hayatının iniş çıkışlarını görecek, Canan gelecekleri hakkında büyük bir karar vermek zorunda kalacak, Aslı büsbütün boşluğa düşecek ve Mine kendini bir anda Betül ile Cem’in arasında bulacaktır.

0 yorum: