14 Şubat 2008 Perşembe

35. Bölüm Özet: Efe'ye arkadaş tepkisi

Efe’ye arkadaş tepkisi


Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Efe’nin dershaneye gitmesi için gönderilen parayı, ticaret yapmak adına mendil, ağrı kesici, su gibi şeylere yatırdığını gören arkadaşları, ona çok büyük tepki gösteriyorlar.

Canan, baba baskısı, annelik içgüdüsü ve yeni bir hayat isteğiyle konağı terk eder. Diğer yanda Murat da ortadan kaybolur ve ikisinin aynı anda kayıplara karışması, başta Aslı ve Deniz olmak üzere herkesin kafasında şüphe uyandırır. Kamil ise, bu durumda bile hala yumuşamaz.

Efe’nin yeni evinde ise, beş arkadaş büyük bir kavganın eşiğindedir. Efe’nin dershaneye gitmesi için gönderilen onca parayı, ticaret yapmak adına mendil, ağrı kesici, su gibi şeylere yatırdığını gören arkadaşlarından en büyük tepki Su ve Deniz’den gelir. Artık söyleyecek söz bulamayan Su, yalnız kalmak için orayı terk eder. Deniz ise Efe’nin boş hayallerinden bıkarak ağır sözler söyler. Aslı da Efe’ye kızıp bağırmasa bile bu duruma üzülür ve sonunda Efe’nin yanında sadece Mine kalır.Leman, Urla’ya dönme planları yaparken Murat’ın ortadan kaybolması onu çok korkutur. Canan’ın da gittiğini öğrenince Murat’ın, Canan’ı ve kızını alıp kaçmış olabileceğini düşünür.

Osman Bey ise torununun sevgisini kazanma derdindedir. Ölmeden önce, torununun “dede” dediğini duymak isteyen Osman Bey torunu başta olmak üzere konaktaki herkese karşı huysuz tavırlarından sıyrılmaya başlar. Ancak Mine için tüm bu olanlardan sonra ihtiyara “dede” demek çok zordur.

Mine ve Kerem’in ilişkisindeki yeni gelişmeler, Aslı ve Deniz’in ilişkisindeki engeller, konakta yaşanan yeni olaylar derken sonunda işler yine karışır. Annesinin tutumu ve babasının davranışlarından iyice rahatsız olan Deniz’in; ilk dönem notlarının ortaya çıkmasıyla birlikte önemli bir karar vermesi gerekir. Konakta ise Mine’nin dedesine karşı olan tutumu tehlikeli sonuçlar doğurur.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel