24 Şubat 2008 Pazar

Kavak-yelleri.turk.be

Merhabalar,

Kısa bir süre önce yaptığım Kavak-yelleri.turk.be' yi sizlere sunmak isterim. Umarım beğenirsiniz. İçerisinde kısa bir yazı ile fotoğraflarını bulabileceğiniz Kavak-yelleri.turk.be hakkında düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim...!

Siteye uğramak için tıklayınız...


20 Şubat 2008 Çarşamba

37. Bölüm Özeti: Mine, Almanya’ya dönecek mi?



Mine, Almanya’ya dönecek mi?

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Mine, annesiyle birlikte Almanya’ya dönmek ya da dönmemek gibi, kendisi için son derece zor bir kararla karşı karşıya kalıyor.

Aslı ve Deniz ilişkilerinde yeni bir sınav vermek zorundadır. Aslı, Deniz’i kırmaktan korkmakta, Deniz ise Aslı’yı kırdığını düşünüp suçluluk duymaktadır. Onlar ilişkilerindeki en zorlu sınavı vermeye çalışırken, Efe ise Metin’e bin dereden su getirerek neden dershane sınavında olmadığını açıklar. Fakat Efe, dershane yalanını pek uzun sürdüremeyecektir.
Mine ise annesinin onu Almanya’ya götürme isteğine karşı ne cevap vereceğini bilememektedir. Torunlarına iyice bağlanan Ayşe Hanım ve Osman Bey’i ayrılık korkusu sarmıştır. Hafize ve Kamil para bulmak için son bir umutla Urla’ya giderken, Bilal ise bir yandan aile babası olmanın verdiği zorluk, bir yandan da Murat’ın açtığı velayet davasıyla zor günler geçirmektedir. Efe’yle ilgili ne yapacağını bilemeyen Su içinse durumlar iyice zorlaşmıştır.
Mine Almanya’ya dönmekle ilgili bir karar vermeden önce arkadaşlarıyla konuşmak istemektedir. Bir yanda annesi, diğer yanda yeni yeni düzene oturan hayatı varken onların desteği olmadan böyle bir karar vermek istemez. Ancak kendi dertlerine düşen Aslı, Deniz, Efe ve Su, Mine’ye zaman ayıramamaktadır.
Tüm bunlar yaşanırken Deniz’in İzmir’den gelen kuzeni Naz ve komşu Aylin’le olaylar iyice karışır. Aslı’nın kafasında Deniz’e, Deniz’in kafasında ailesine ve Su’yun kafasında da Efe’ye karşı yeni soru işaretleri oluşur. Mine ise çok zor bir kararın arifesindedir.

18 Şubat 2008 Pazartesi

Pelin Karahan Fotoğrafları (04)

Pelin Karahan Fotoğrafları (03)

Pelin Karahan Fotoğrafları (02)

Pelin Karahan Fotoğrafları (01)

14 Şubat 2008 Perşembe

Pelin Karahan'ın İmzası!



İmza Gününden Fotoğrafraflar








36. Bölüm Özet: Mine’ye arkadaş desteği



Mine’ye arkadaş desteği

Karşısında birden bire Deniz’i gören Efe, ne yapacağını bilememiştir. Aralarındaki tartışmayı unutmamıştır ama, yine de ona evini açmaktan çekinmez. Fakat Leman gibi, o da, Deniz’in rahata alıştığını düşünmektedir.
Konakta ise işler yine karışıktır. Mine’nin kollarında fenalaşan Osman Bey apar topar hastaneye yetiştirilir ve haberi duyan herkes soluğu hastanede alır. Mine, Osman’ın aniden fenalaşması karşısında bir yandan kendini suçlarken, diğer yandan kendisine değer veren insanlara yaptıkları konusunda kendi içinde bir çatışma yaşamaktadır.
Bilal bebeği Murat’a vermemeye kararlıdır ve bunun için gereken her şeyi yapmaya da hazırdır. Leman ve Murat ise çocuklarının bu çıkışı yüzünden gergin olsalar da bu sefer Urla’ya dönmekte kararlıdırlar.
İstanbul’da iş bulamayacağını anlayan Kamil son çare olarak ağabeyini düşünür. Ailesinden kalan ve yıllardır ağabeyinin işlettiği zeytinliklerdeki hakkını isteyerek, buradan gelecek parayla İstanbul’da yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır.
Efe cephesinde ise işler kendi evine taşınmakla bitmemiştir. Metin; Efe’nin dershaneye kaydolduğundan şüphe duymakta ve sık sık onu kontrol etmektedir.
Her ailede farklı gelişmeler yaşanırken konağa gelen sürpriz misafir, Efe’nin iş hayalleri, Deniz’in kararı ve Kerem Hoca’nın okuldan ayrılışı derken; Aslı babasına verdiği sözlerle sevdiği çocuk arasında kalacak, Efe korkusuyla yüzleşecek ve Mine de bir kez daha karar vermek zorunda kalacaktır.

35. Bölüm Özet: Efe'ye arkadaş tepkisi

Efe’ye arkadaş tepkisi


Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Efe’nin dershaneye gitmesi için gönderilen parayı, ticaret yapmak adına mendil, ağrı kesici, su gibi şeylere yatırdığını gören arkadaşları, ona çok büyük tepki gösteriyorlar.

Canan, baba baskısı, annelik içgüdüsü ve yeni bir hayat isteğiyle konağı terk eder. Diğer yanda Murat da ortadan kaybolur ve ikisinin aynı anda kayıplara karışması, başta Aslı ve Deniz olmak üzere herkesin kafasında şüphe uyandırır. Kamil ise, bu durumda bile hala yumuşamaz.

Efe’nin yeni evinde ise, beş arkadaş büyük bir kavganın eşiğindedir. Efe’nin dershaneye gitmesi için gönderilen onca parayı, ticaret yapmak adına mendil, ağrı kesici, su gibi şeylere yatırdığını gören arkadaşlarından en büyük tepki Su ve Deniz’den gelir. Artık söyleyecek söz bulamayan Su, yalnız kalmak için orayı terk eder. Deniz ise Efe’nin boş hayallerinden bıkarak ağır sözler söyler. Aslı da Efe’ye kızıp bağırmasa bile bu duruma üzülür ve sonunda Efe’nin yanında sadece Mine kalır.Leman, Urla’ya dönme planları yaparken Murat’ın ortadan kaybolması onu çok korkutur. Canan’ın da gittiğini öğrenince Murat’ın, Canan’ı ve kızını alıp kaçmış olabileceğini düşünür.

Osman Bey ise torununun sevgisini kazanma derdindedir. Ölmeden önce, torununun “dede” dediğini duymak isteyen Osman Bey torunu başta olmak üzere konaktaki herkese karşı huysuz tavırlarından sıyrılmaya başlar. Ancak Mine için tüm bu olanlardan sonra ihtiyara “dede” demek çok zordur.

Mine ve Kerem’in ilişkisindeki yeni gelişmeler, Aslı ve Deniz’in ilişkisindeki engeller, konakta yaşanan yeni olaylar derken sonunda işler yine karışır. Annesinin tutumu ve babasının davranışlarından iyice rahatsız olan Deniz’in; ilk dönem notlarının ortaya çıkmasıyla birlikte önemli bir karar vermesi gerekir. Konakta ise Mine’nin dedesine karşı olan tutumu tehlikeli sonuçlar doğurur.

8 Şubat 2008 Cuma

Pelin Karahan Sevgilisi ile olan Fotoğrafları








En çekici Dizi Oyuncusu !


Çarşamba, 02 Ocak 2008

Kanal D’deki Menekşe ve Halil dizisinin sevilen oyuncusu Sedef Avcı, başarılı oyunculuğuyla herkesin gönlüne taht kurdu. Ancak internette yapılan bir seçimde ’En Çekici’ ünvanını almak pek hoşuna gitmedi galiba.

CNNTURK’te Beyazıt Öztürk ve Elif Dağdeviren’in sunduğu yılbaşı programına Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Sedef Avcı da katıldı.Fotomodellik ve mankenlik de yapan Sedef Avcı, magazinin içinde yer almayı pek istemiyor. Aslında yaklaşık 10 yıldır oyunculuk yapan Sedef Avcı, bir önceki sezon Yanık Koza dizisinde de rol aldı; fakat özellikle bu sezon oynadığı Menekşe ve Halil dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.İnternette diziyle ve Sedef Avcı’yla ilgili forumlar, siteler açıldı. Burada yapılan bir oylama sonucunda da ’En Çekici Dizi Oyuncusu’ olarak Sedef Avcı birinci seçilirken Yasemin Hadivent 2. ve Pelin Karahan da 3. oldu.

Beyaz, CNNTURK’teki programda bu bilgiyi verince Sedef Avcı’nın yüz ifadesi değişti. Durumdan pek de hoşnut olmadığı farkedilen Avcı, “Öyle uygun görmüşler ne diyeyim. Ben utanırım öyle şeylere” diye cevap verdi.Avcı’nın hoşnutsuz ve çekingen tavırlarını farkeden Beyaz, “Ne kadar utangaç” derken, Elif Dağdeviren de “Onun için en çekici olmuş o zaten” yorumunu yaptı.

t.gazetesi

2 Şubat 2008 Cumartesi

Kavak Yelleri'nin Mine'si: Çok iyi arkadaşız



‘Kavak Yelleri’ dizisinin oyuncuları Antalya'da büyük bir ilgi gördü.

KANAL D'de yayınlanan ‘Kavak Yelleri’ dizisinde ‘Mine’ karakterini canlandıran Aslı Enver, senaryo gereği ‘kötü’yü oynadığını belirterek, “Gerçek hayatta İbrahim, Pelin ve ben çok iyi arkadaşız” dedi.
Kanal D Televizyonu'nun reyting rekortmeni dizisi ‘Kavak Yelleri’nin oyuncuları Aslı Enver, Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı ‘Madde Bağımlılığına Hayır’ kampanyasına destek için Antalya'ya geldi. Talya Otel'de kalan oyuncular, sabah kalvaltısının ardından hayranlarıyla otel lobisinde buluştu. Çoğunluğunu çocukların oluşturduğu hayranlarıyla uzun uzun sohbet eden oyuncular, madde kullanımının zararları hakkında çocuklara bilgi verdi.
Kavak Yelleri dizisinin izlenme rekoru kırdığını, 20 milyon kişiye ulaştığını söyleyen dizideki ‘Mine’ karakterini oynayan Aslı Enver, “Biz de oyuncular olarak ‘madde bağımlılığına hayır’ diyoruz ve bu kampanyaya sonuna kadar destek veriyoruz” dedi.
Dizinin senaryosu gereği kötü karakteri oynadığını söyleyen Enver, “İbrahim, Pelin ve ben çok iyi arkadaşız. Dizide birbirimizle çekişmelerimiz olsa da gerçek hayatta birçok şey paylaşıyoruz, Etkinliklere katılıyoruz, toplumsal projelere elimizden geldiğice destek vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Dizinin çok sevildiğini bildiklerini, her geçen gün hayran kitlelerinin çoğaldığını söyleyen genç oyuncalar, Müjdat Gezen, Haluk Bilginer, Yıldız Kenter gibi usta oyuncuları örnek aldıklarını söyledi.


Kaynak: Hürriyet

34.Bölüm Özet: Efe ikilemde kalıyor

Efe ikilemde kalıyor


Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Efe, sevgilisi ve arkadaşları ile dershane arasında bir seçime sürükleniyor.

Mine’nin, Aslı ve Canan’la ilgili tüm gerçekleri Kamil’e söylemesi konakta şok etkisi yaratır. Ayşe Hanım, torununun bu son ayıbıyla yıkılır. Osman Bey ise, 40 yıllık karısının, torunu ve komşuları için katlandıklarına şaşırır ve yaptığı fedakarlıklara anlam veremez.

Kamil, duyduklarının sarsıcı etkisiyle, karısı, kızları ve sözde damadı dahil, herkesin onu ayakta uyutmasına sinirlenir ve bu yalanlarla ilgisi ola
n herkesten hesap sormaya başlar. Canan hatasının bilincinde olarak babasının bu ani çıkışına ses çıkarmasa da, Bilal hala Canan’ı koruma derdindedir. Hafize, kocasının tutumunu tahmin ettiğinden, gönülsüzce sessiz kalsa da, olaylara en büyük tepki Aslı’dan gelir. Aslı; Mine’ye yaptıklarının hesabını sormak isterken, ablası ve Murat hakkındaki sözleri kafasını iyice karıştırır.

Konakta tüm bunlar olurken Efe ise, sevgilisi ve arkadaşları ile dershane arasında bir seçime sürüklenir. Bir yandan Su’nun ani çıkışı karşısında şaşıran Efe, diğer yandan okumadan da adam olabileceğini düşünerek tekrar hayallere kapılır. Arkadaşları ve üniversite arasında kaldığı bu ikilemden çıkış yolu aramaktadır fakat, kısa zamanda da kesin bir karar vermelidir.

Metin, iş görüşmesinden duyduğu rahatsızlık ve Tarık’a duyduğu ön yargıyla Gönül’ü iyice sinirlendirmiş ve Tarık yüzünden çiftin arasında bir kez daha gerginlik yaşanmıştır. Diğer tarafta Murat, Urla’ya dönmek konusunda hala kararsızdır. Kamil’in her şeyi öğrenmesi işleri büsbütün karıştırınca Murat geleceğiyle ilgili çıkmaza girer. Bu arada Kamil de Canan’ın geleceğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir.

Mine’nin Kerem’le gitgide yakınlaşması, Aslı ve Deniz’in önüne çıkan yeni engeller, Efe’nin ikilemde kalması, Murat’ın kararsızlığı, Canan’ın mutsuzluğu derken üç evde de karışık olan durumlar, beklenmedik gelişmelerle iyice karmaşık bir hal alır.

33. Bölüm Özeti:Aslı, Can’ı basket maçına götürüyor, planlar altüst oluyor

Aslı, Can’ı basket maçına götürüyor, planlar altüst oluyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.


“gerçek yalanlar”

Ne kadar da safmışız
Masallar hep yalanmış
Şu kırmızı başlıklı kız
En az kurt kadar varmış
Rapunzel zamanında
Küt saç daha modaymış
Ve en hain kahramanlar
En masum olanlarmış
Ağustos böceği kaset
Karınca senet yapmış
Yalan söyleyeninse
Burnu hiç uzamazmış
Meğer aslanlar susar
Aynalar konuşmazmış
Güzeller ve düşmanlar
Hiç mi hiç uyumazmış
Kurşun asker silahlı
Polyanna düzenbazmış
Don Kişot’la savaşı
Değirmenler kazanmış

Masallarla büyürsen
Normaldir bu olanlar
Özetleri dinledin
Şimdi gerçek yalanlar

Mine, Kerem’in Aslı’ya olan ilgisinin altında yatan gerçeği öğrenmiştir ve buradan hareketle kendisine yeni bir yol planı çizmeye çalışmaktadır. Efe, Deniz ve Su ise, sahte düğün fotoğrafları operasyonu için bir araya gelmiş, Bilal ve Canan’ı da yanlarına alarak çekimlere başlamışlardır.

Diğer yanda Aslı, bir yandan Can’ın annesi ve babası arasında gitgide daha da zor anlar yaşarken, bir yandan da babasına söyledikleri yalanların artık bir son bulması gerektiğine inanmaktadır.

Bütün bunlar olurken Ayşe, Osman’ın parasını çalan kişinin Mine olmasından şüphelenmekte, Haşmet ise Mine’yi hiçbir delil olmadan suçlamanın işleri daha da kötüye götürmekten başka bir işe yaramayacağını savunmaktadır. Sevgi; Gönül’e Metin’in hiç hoşlanmayacağı bir şekilde iş bulurken, Su da İstanbul’da kalabilmesi için ailesine verdiği sözleri tutması konusunda Efe’nin ensesinde yakın takiptedir.

Sonunda Haşmet, Osman’ın parasını Mine’nin alıp almadığını anlamak için işe el koyar. Mine ise tiyatroya olan ilgisini kullanarak Kerem’e bir sürpriz hazırlar. Ancak, Aslı’nın Can’ı götürdüğü basketbol maçında yaşananlar herkesin planını alt üst eder.