14 Kasım 2008 Cuma

62. Bölüm Özet : Efe ile Aslı aşk sarhoşu

Aralarındaki sorunları çözen Efe ile Aslı, aşık olmanın verdiği mutluluğu ve coşkuyu yaşıyorlar.

Aslı ve Efe kır evinden aralarındaki sorunları çözmüş olarak dönerler. Fakat konakta yaşanan sürpriz gelişme, bir anda sadece onların değil, herkesin hayatını tepetaklak eder. Aslı ve Su, bu olaydan sonra kendilerine yeni bir hayat kurmak isterler. Bir süre için işler yolunda gibi gözükse de, insanlara fazla güvenmenin bedelini ödemek zorunda kalırlar. Bu sırada Efe, Aslı’nın başına gelenlerden habersiz, yeni işini almak için Atakan’la birlikte Bursa yollarına düşmüştür.
Deniz, Ada’yı daha iyi tanımaya çalıştıkça Ada kendisini iyice derine saklamaktadır. Ada’nın istediği, Deniz'i bugüne kadar hayatın hiç tanımadığı yüzleriyle karşılaştırmaktır. Fakat Ada'nın gerçekleri ile Deniz'inkiler her zaman kesişmez.

Avukatın getirdiği haberle Mine kendisini büyük bir değişikliğin eşiğinde bulur. Diğer yandan Mine istemeden de olsa davranışlarıyla Cansu'ya kötü örnek olmaya devam etmektedir
Karşılaştığı manzaraya çok üzülen Canan, Murat'la olan ilişkisini sorgulamaya başlar. Ama ailesinin durumu, onun özgürce karar vermesini zorlaştırmaktadır. Metin ve Salih ise, eşlerinin duygusal olarak zorlu günler geçirdiğini düşünerek onlara bir sürpriz yapmak isterler ama işler istedikleri gibi gitmez. Aslı ve Su gecenin bir köründe kendilerini sokakta bulduklarında yardım isteyebilecekleri kimse kalmamıştır. Bir kişi hariç.

0 yorum: