14 Kasım 2008 Cuma

61. Bölüm Özet : Efe, Aslı, Deniz ve Mine’yi zorlu sınavlar bekliyor

Okulların açılma vaktinin gelmesiyle birlikte herkes için İstanbul yolu görünür. Görüşmeden geçen iki aydan sonra Efe, Aslı’yı daha otogarda karşılasa da arkadaşlıktan öte bir ilgi göstermez. Oysa Aslı onun kalbini yeniden kazanmaya karar vererek dönmüştür İstanbul’a. Ama bunu başarması o kadar da kolay olmayacaktır.

Aslı bir yandan Su ile yeni bir eve çıkma planları yapmaktadır. Ama o tarafta da işler beklediği gibi gitmez. Bu arada Alp Bey’in arkadaşlarına vereceği yemeğin hazırlıklarını üstlenen Efe, bunu yeni müşteriler bulup, işlerini büyütmek için bir fırsat olarak görmektedir. Artarda çıkan problemler Efe’nin başını ağrıtırken, yardımına koşan Aslı olacaktır.
Deniz ise çıktığı yolculuktan İstanbul’a dönmektedir. Otobüste yanına çok farklı biri oturur. İstanbul’daki evine dönmeyi düşünen Deniz kendini bir anda farklı bir hayatın içinde bulur. Diğer tarafta Mine kardeşiyle beraber gittiği babasının evinde duygusal anlar yaşar. Sorumluluklarının artması karşısında bocalamaktadır. Bu esnada konağın yanındaki inşaat konağın sakinlerine rahatsızlık verici bir hal almıştır.
Urla’da ise düğün heyecanı yaşanmaktadır. Canan, Murat’la evlilik hazırlıklarına başlamıştır ama Leman’dan beklenmedik bir telefon alır. Murat’la ilgili bir sürprizi vardır Leman’ın.
İstanbul’a geri dönen kahramanlarımızı artık daha zorlu sınavlar beklemektedir.

0 yorum: