21 Eylül 2008 Pazar

Özlem Bitti: 56. Bölüm Özet: “Kavak Yelleri’ne özlem bitiyor...

56. Bölüm

“Kavak Yelleri’ne özlem bitiyor...

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam, geçtiğimiz sezon kaldığı yerden ekrana dönüyor. Büyük küçük herkesin beğeniyle izlediği “Kavak Yelleri” yeni sezonda, yeni bölümleriyle cumartesi akşamları ekranda olacak.

Bu sene de “Kavak Yelleri”nin genç ruhlarında fırtınalar esmeye devam ediyor. Geçen yıl hayatlarındaki en önemli sınavı verdikleri düşünen kahramanlarımız esas bu yıl ağır sınavlardan geçiyorlar. Ama bu defakiler dostluğun, aşkın ve düşlerin sınanacağı sınavlar olacak.

Efe en sonunda kendine itiraf edebildiği Aslı’ya olan aşkını, tüm engellere rağmen ilan edebilecek mi? Deniz eski güzel günlerin hayaliyle döndüğü arkadaşlarının yanında aradıklarını bulacak mı? Dostluk ve arkadaşlığın, aklının ve yüreğinin sesi arasında kalan Aslı ne karar verecek? Mine’nin babasıyla yıllar sonra ilk defa yakaladığı mutluluk devam edecek mi?

Kavak Yelleri sert esiyor. Sarsılmayan, yere düşmeyen kimse kalmayacak bu yıl. Dört kafadar her şeye rağmen tekrar ayağa kalkmaya çalışacak. Acaba hepsi başarabilecek mi?

0 yorum: