21 Eylül 2008 Pazar

54. Bölüm Özet: Mine ortalığı karıştırıyor!

54. Bölüm

Mine ortalığı karıştırıyor!

Mine bir kez daha ortalığı karıştırmıştır. Efe’nin günlüğüne yazdıklarını okuyan Aslı şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemezken, Efe ise, Aslı’nın verdiği ani tepkinin nedenini anlamaya çalışmaktadır.

Aslı, anne ve babasının Urla’ya dönmesiyle birlikte zor günler geçirirken, bu durumda yanında olmasını beklediği tek kişinin Efe’dir. Ama bu artık çok zordur.

Efe ise Deniz’e ne diyeceğini düşünmektedir. Nitekim o hala Aslı’nın filmi izlediğini ve verdiği tepkinin film yüzünden olduğunu sanmaktadır. Hal böyle olunca da Efe-Aslı-Deniz üçgeninde işler bir kez daha karışacaktır. Su, Atakan’a duyduğu bu garip yakınlığın sebeplerini aramaktadır. Onun çalıştırmasıyla girdiği sınavlardan iyi notlar almakta, dükkanda ona yardım etmekten çok mutlu olmaktadır. Diğer tarafta okulunun bitmesine çok az kalmıştır ve yaz tatili için ailesi onu yanlarına beklemektedir. Gönül ise hala Metin’e gerçekleri açıklayamamıştır. Annesinin inadıyla uzadıkça uzayan bu oyunda eninde sonunda bir yerlerde başının yanacağını düşünmektedir.

Mine, Betül Hanım’ın annesiyle ilgili yaptığı uyarıyı düşünmektedir. Babasıyla annesinin tekrar birlikte olabileceği fikri onu da diğerleri gibi bir ikileme sürüklemektedir.

Ayşe Teyze de aynı şekilde torunu için endişelenmektedir. Artık babasının soyadını da aldığına göre, Mine’nin babasının yanına taşınıp orada yaşamaya karar vermesinden korkmaktadır. Bunca emek harcadığı biricik torununu kaybetmek istemezken, Osman Bey’in inatçı tavırları da hiç yardımcı olmamaktadır. Cem’in Mine’ye söylediği sürpriz teklif, Efe ve Aslı arasındaki yanlış anlaşılmalar, Efe’nin apar topar kimseye haber vermeden gidişi ve Gönül’ün istemeden devam ettirdiği hamilelik yalanı derken, Kavak Yelleri’nde zorlu seçimler ve duygu savaşlarıyla heyecan doruğa çıkacak.

0 yorum: