30 Mayıs 2008 Cuma

Efe ile Asli'nin dansi!

Yarisma Sonucu ve Efe ile Asli yi izlemek ister misiniz?

51. Bölüm den videolar



51. Bölüm Özet: Dans yarışmasında final günü

51. Bölüm

Dans yarışmasında final günü

Dans yarışmasının final günü gelip çatıyor ve Aslı, Efe, Metin ve Gönül’ü sürprizler bekliyor.

Aslı’yı çıkardığı yemekten sonra Efe’nin kafası karışır. Hem en yakın arkadaşından uzak duramaz, hem de Farklı duygularına anlam veremez..
Mine, babası ve onu yeni yeni kabullenmeye başlayan Betül’le güzel vakit geçirirken, anneannesi ve dedesiyle sorunları bitmez. Ayşe Teyze; Osman’ın huysuzluğuna dayanamayıp evi terk edince, soluğu Efe’nin evinde alır. Ayşe Teyze’nin sinirden kendisini temizliğe vermesi Efe ve Mine’yi canından bezdirir ve onu eve döndürmenin yollarını aramaya başlarlar.
Diğer tarafta Kamil, düştükleri zor durumdan sıyrılmanın yollarını aramaktadır. Bir yandan Ahmet’in teklifi, diğer yandan aynı hataları tekrar yapmak istemeyişi onu büyük bir ikileme sokar.
Efe, aldığı yeni işin üstesinden gelmek için dükkanını iyice genişletmeye karar verir. Büyük mutfak malzemeleri, profesyonel aşçılar, gazete ilanları derken, başına nasıl büyük bir iş aldığını ve her şeyin göründüğü kadar kolay olmadığını anlamaya başlar.
Herkes kendi derdine düşmüşken, dans yarışmasının da finaline gelinmiştir artık. Aslı, Elif’le ilgili şüphelerinden emin olunca ona büyük bir sürpriz yapmaya karar verir. Finalde herkes büyük bir merakla sonucu beklerken, birinci olan çift için sürprizler daha yeni başlamaktadır. Kamil’i ise zor bir karar beklemektedir.

50. Bölüm Özet: Efe’nin imdadına Aslı yetişiyor

50. Bölüm

Efe’nin imdadına Aslı yetişiyor

Mine’nin son dakikada kendisini yalnız bırakmasının ardından ne yapacağını şaşıran Efe’nin imdadına Aslı yetişiyor. Mine’nin son dakikada kendisini yalnız bırakmasının ardından, Alp Bey’in karşısında ne yapacağını bilemeyen Efe, karşısında Aslı’yı görünce şoke olur. Alp Bey’e karşı bir anda oynamaya başladıkları bu oyun, hem Efe’nin Aslı’nın ona verdiği değeri anlamasını sağlar, hem de ikisinin de biraz kafasını karıştırır. Mine ise o sırada Efe’yi yalnız bırakmaktan daha büyük sorunlarla boğuşmaktadır. Dedesiyle kavga edip evden ayrıldığı yetmiyormuş gibi, Betül’ün evi terk edişinden de kendisini sorumlu tutar. Babasının onu nüfusuna geçirmek istemesi ise, işlerin iyice karışmasına neden olur.
Konakta ise Hafizeler iyice çıkmaza girmiştir. Bir yandan manav kendi masraflarını zar zor çıkarırken, bir yandan da Ahmet’in ödemesi yaklaşmaktadır. Bununla birlikte, Hafize’nin de işine son verilmesi, ailenin canını iyice sıkar. Bu noktada Kamil’in bir karar vermesi gerekecektir.
Ayşe Teyze ise, Mine için her zamankinden daha çok endişelidir. Mine’nin babasını bulması ve onunla iyi anlaşması, Ayşe Teyze’yi büsbütün korkutmaktadır. Deniz’den ve Canan’dan hala haber yoktur. Ancak yoklukları hala fark edilmektedir. Hafize durumlarına mı, yoksa kızına mı üzüleceğini bilemezken, Aslı da Umut’la arasında yaşananlara hala bir ad koymamaya kararlıdır. Tüm bunlar olurken herkes kendi sorunlarıyla boğuşmak zorunda kalacak, Efe iş hayatının ciddi yüzüyle tanışacak, Kamil ailesi için neler yapabileceğini gözden geçirecek, Aslı Umut konusunda sert bir uyarı alacak ve Cem, bir ihaleye girmemesi için ailesiyle tehdit edilecektir. Kim bilir, belki de Cem’in aldığı bu tehdit herkesi tekrar birbirine bağlayacaktır.

18 Mayıs 2008 Pazar

Pelin'in yeni sac sekli!


Bence çok yakışmış, sizce?

49. Bölüm Özet: Efe, Gönül ve Aslı’ya yardıma gidiyor...

49. Bölüm

Efe, Gönül ve Aslı’ya yardıma gidiyor...

Konakta gizli kalmış olaylar birbiri ardına ortaya çıkmaktadır. Osman Bey, Mine’nin babası hakkındaki gerçeği, Hafize de, Canan’ın Murat’la kaçtığını öğrenir ve konakta işler bir kez daha karışır.

Mine, tüm bu karmaşanın ortasında bir yandan babasıyla zaman geçirmek isterken, diğer yandan da artık saygı duymaya başladığı Osman’ı dinlemek zorunluluğu hisseder. Kocasının kararına karşı çıkamayan ve torununun üzülmesine dayanamayan Ayşe Teyze, bu durumda çaresiz kalmıştır.
Poliklinikte yaşanan sarsıcı olay ise özellikle Aslı, Metin ve Efe’yi derinden etkilemiştir.

Aslı ve Gönül’ün zor durumda kalmasına dayanamayan Efe olaya müdahale etmeye çalışırken; Metin de hem kardeşinin hem de eşinin hayatının tehlikeye girmesiyle deliye döner.

Poliklinikte yaşanan olaylardan sonra kendini sorgulamaya başlayan Efe, etrafındaki kimselerin onu anlamadığını düşünerek kendini bir süre evine kapatır. Bu ruh halinden çıktıktan sonra da düşünmesi gereken önemli bir sorun vardır. Alp Bey’e, sözde eşiyle birlikte verdiği yemek sözü.
Aslı ise bir yandan Canan için üzülürken, diğer yandan Efe için endişelenmektedir. Bir süre işinde yardım edip yanında olmaya çalışsa da, ailesindeki sorunlar yüzünden Efe’yle fazla ilgilenemez.

Tüm bunlar olurken Mine çözümü babasının yanında arayacak, Efe sorumluluklarıyla yüzleşecek ve sonunda imdadına yetişen yine Aslı olacaktır

48. Bölüm Özet: Dans kursunda keyifli saatler




48. Bölüm

Dans kursunda keyifli saatler

Kamil, Bilal’i garda tek başına görünce şoke olur. Canan’ın iyiliğini düşünen Bilal, çaresiz kalarak olanları Kamil’e anlatır. Duyduklarının etkisiyle sinirden deliye dönen Kamil, Canan’ı evlatlıktan reddeder ve kızının utancını saklamak için elinden geleni yapar.
Efe’nin dükkanı mühürlenmiş, işi konusundaki hayalleri tehlikeye girmiştir. Yeni tanıştığı Alp Bey’den almayı umduğu işi de kaybedeceğini düşünerek dükkanı tekrar açtırabilmek için herkesten yardım ister. Bu konuda hiç tanımadığı bir kişinin yardımıyla oldukça şaşırır.
Aslı’nın ise hâlâ kafası karışıkken; Umut’un tavırları, Efe’nin zor durumu ve Deniz’den de bir haber olmaması durumu büsbütün zorlaştırır. Üstelik Duygu’nun Efe’ye karşı olan tutumu konusunda düşünceleri değişmemiştir ve Efe’nin bu yüzden incinmesinden çok korkmaktadır.
Mine ise oldukça zor günler geçirmektedir. Betül tarafından babasıyla yakalanır. Cem olanları Betül’e açıklamaya çalışırken yine en büyük yarayı alan Mine olur.
Konakta da aynı dert Ayşe Teyze’yi sarmıştır. Cem’in Mine’ye aldığı bir hediye, Mine’nin durumu ve Osman Bey’in bu olanlardan bihaber olması Ayşe Teyze’yi sıkıntıya sokar. Diğer yandan Hafize de Canan’dan haber alamamış, içine bir kurt düşmüştür.
Tüm bunlar olurken Gönül’ün okulunda yaşanan gergin olaylar, polikliniğin önünde patlak verecek ve büyük bir kargaşaya neden olacaktır.

47. Bölüm Özet: Aslı’nın kafası karmakarışık!

47. Bölüm

Aslı’nın kafası karmakarışık!

Deniz’in gidişi herkeste şok etkisi yaratmıştır. Kimseye haber vermeden uçağa binmiş ve telefon numarasını değiştirmiştir. Babasından da kimseye söylememesini istemiştir.

Murat, Deniz’in gidişiyle birlikte kendi hayatına odaklanır ve Leman’la evliliklerini bitirmeye karar verir. Leman, Murat’ın önünde sonunda kendisine döneceğine inansa da, önce Deniz, ardından da Murat’ın gitme isteğiyle oldukça sıkıntılı günler geçirmektedir.

Aslı’nın ise kafası büsbütün karışmıştır. Bir yandan Deniz’in ani gidişi, diğer yandan Umut’un bir anda karşısına çıkışı onu büsbütün çıkmaza sokar. Efe ise, tamamen işine konsantre olur. Dükkanı ile birlikte daha çok iş yapacağını düşünür. Bununla birlikte Duygu’yla olan ilişkilerinin iyi gitmesi de onu iyice heyecanlandırır. Ancak ilişkileri hakkında Aslı’nın bildiği farklı şeyler vardır.

Mine bir yandan babasını daha yakından tanımaya başlarken, diğer yandan da Deniz’in gidişinin üzüntüsünü yaşamaktadır. Zaten çok karışık olan duygularını bastırmaya çalışırken yine en büyük sığınağı anneannesi olacaktır. Cem’in eşi Betül ise, belli etmemeye çalışsa da arkadaşının söylediği sözlerden dolayı iyice şüphelenir. Cem’in bir ilişkisi olduğunu düşünür ve bunu açığa çıkarmak için bir plan yapar. Herkes, Deniz’in gidişine alışmaya çalışırken, kendi hayatlarıyla ilgili yeni sorunlarla karşılaşacak, Efe iş hayatının iniş çıkışlarını görecek, Canan gelecekleri hakkında büyük bir karar vermek zorunda kalacak, Aslı büsbütün boşluğa düşecek ve Mine kendini bir anda Betül ile Cem’in arasında bulacaktır.