30 Mayıs 2008 Cuma

50. Bölüm Özet: Efe’nin imdadına Aslı yetişiyor

50. Bölüm

Efe’nin imdadına Aslı yetişiyor

Mine’nin son dakikada kendisini yalnız bırakmasının ardından ne yapacağını şaşıran Efe’nin imdadına Aslı yetişiyor. Mine’nin son dakikada kendisini yalnız bırakmasının ardından, Alp Bey’in karşısında ne yapacağını bilemeyen Efe, karşısında Aslı’yı görünce şoke olur. Alp Bey’e karşı bir anda oynamaya başladıkları bu oyun, hem Efe’nin Aslı’nın ona verdiği değeri anlamasını sağlar, hem de ikisinin de biraz kafasını karıştırır. Mine ise o sırada Efe’yi yalnız bırakmaktan daha büyük sorunlarla boğuşmaktadır. Dedesiyle kavga edip evden ayrıldığı yetmiyormuş gibi, Betül’ün evi terk edişinden de kendisini sorumlu tutar. Babasının onu nüfusuna geçirmek istemesi ise, işlerin iyice karışmasına neden olur.
Konakta ise Hafizeler iyice çıkmaza girmiştir. Bir yandan manav kendi masraflarını zar zor çıkarırken, bir yandan da Ahmet’in ödemesi yaklaşmaktadır. Bununla birlikte, Hafize’nin de işine son verilmesi, ailenin canını iyice sıkar. Bu noktada Kamil’in bir karar vermesi gerekecektir.
Ayşe Teyze ise, Mine için her zamankinden daha çok endişelidir. Mine’nin babasını bulması ve onunla iyi anlaşması, Ayşe Teyze’yi büsbütün korkutmaktadır. Deniz’den ve Canan’dan hala haber yoktur. Ancak yoklukları hala fark edilmektedir. Hafize durumlarına mı, yoksa kızına mı üzüleceğini bilemezken, Aslı da Umut’la arasında yaşananlara hala bir ad koymamaya kararlıdır. Tüm bunlar olurken herkes kendi sorunlarıyla boğuşmak zorunda kalacak, Efe iş hayatının ciddi yüzüyle tanışacak, Kamil ailesi için neler yapabileceğini gözden geçirecek, Aslı Umut konusunda sert bir uyarı alacak ve Cem, bir ihaleye girmemesi için ailesiyle tehdit edilecektir. Kim bilir, belki de Cem’in aldığı bu tehdit herkesi tekrar birbirine bağlayacaktır.

0 yorum: