18 Mayıs 2008 Pazar

49. Bölüm Özet: Efe, Gönül ve Aslı’ya yardıma gidiyor...

49. Bölüm

Efe, Gönül ve Aslı’ya yardıma gidiyor...

Konakta gizli kalmış olaylar birbiri ardına ortaya çıkmaktadır. Osman Bey, Mine’nin babası hakkındaki gerçeği, Hafize de, Canan’ın Murat’la kaçtığını öğrenir ve konakta işler bir kez daha karışır.

Mine, tüm bu karmaşanın ortasında bir yandan babasıyla zaman geçirmek isterken, diğer yandan da artık saygı duymaya başladığı Osman’ı dinlemek zorunluluğu hisseder. Kocasının kararına karşı çıkamayan ve torununun üzülmesine dayanamayan Ayşe Teyze, bu durumda çaresiz kalmıştır.
Poliklinikte yaşanan sarsıcı olay ise özellikle Aslı, Metin ve Efe’yi derinden etkilemiştir.

Aslı ve Gönül’ün zor durumda kalmasına dayanamayan Efe olaya müdahale etmeye çalışırken; Metin de hem kardeşinin hem de eşinin hayatının tehlikeye girmesiyle deliye döner.

Poliklinikte yaşanan olaylardan sonra kendini sorgulamaya başlayan Efe, etrafındaki kimselerin onu anlamadığını düşünerek kendini bir süre evine kapatır. Bu ruh halinden çıktıktan sonra da düşünmesi gereken önemli bir sorun vardır. Alp Bey’e, sözde eşiyle birlikte verdiği yemek sözü.
Aslı ise bir yandan Canan için üzülürken, diğer yandan Efe için endişelenmektedir. Bir süre işinde yardım edip yanında olmaya çalışsa da, ailesindeki sorunlar yüzünden Efe’yle fazla ilgilenemez.

Tüm bunlar olurken Mine çözümü babasının yanında arayacak, Efe sorumluluklarıyla yüzleşecek ve sonunda imdadına yetişen yine Aslı olacaktır

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu bölümün başları spr heycanlıydı ama deniz gelmedi ,gelmicek mi artık izlemenin önemi yoq bnm için yha artk nolur dnz glsn

Adsız dedi ki...

ya kabikiğ deniz gelcek geldi zaten son bölümdede ASLI EFE İLE BİRLİKTE OLUCAK DENİZSE MİNE