26 Nisan 2008 Cumartesi

46. Bölüm Özet: Canan’ın bebeği kayıp


Canan bir anda kaybolan bebeği için endişelenirken, Kamil ve Bilal bebeği Murat’ın kaçırdığına kesin gözüyle bakmaktadır. Bu nedenle Deva’nın kaybolması, gerek konakta, gerekse Murat’ın evinde gerginliğe sebep olur. Deniz, Aslı’yı Umut’la görünce barışabileceklerine dair tüm umutlarını kaybeder. Aslı ise hali hazırda Deniz’in verdiği acıyla yeni bir ilişkiye sıcak bakmamaktadır. İkilinin arasının bir türlü düzelememesi ve mesafenin giderek artması ise işleri yoluna koymak yerine büsbütün yokuşa sürer. Efe bir yandan yeni işini düzene sokmaya çalışırken, diğer yandan Aslı ve Deniz’le uğraşmakta, bu sırada da Duygu’yu ihmal etmemeye çalışmaktadır. Gönül ve Metin tango derslerine devam ederken, Deva’nın ortadan kaybolması onları da harekete geçirir. Bir yandan Deva’yı ararken, diğer yandan tango dersleriyle boğuşan çiftin arasında bir kez daha Efe yüzünden gerginlik yaşanır. Mine bir yandan yavaş yavaş babasını tanımaya çalışmaktadır. Cem ise, eşine durumu bir türlü açıklayamaz. Mine’nin varlığına yavaş yavaş alışmaya başlamıştır ve onunla iletişim kurmak istemektedir. Eşinin tepkisinden korkarak konuşmakta kararsız kalır. Tüm bunlar yaşanırken Deniz, Aslı ile ilgili umutlarını iyice yitirecek, Efe’nin işiyle ilgili yeni gelişmeler olacak; finalde hiç beklenmedik sürpriz bir haber herkesi şok edecektir.

45. Bölüm Özet: Aslı, Deniz’i affetmiyor

Aslı, Deniz’i affetmiyor


Aslı, Deniz’i affetmemekte ve içindeki sevgiyi bitirmeye çalışmaktadır. Deniz ise, Aslı’dan vazgeçmemeye kararlıdır ve ona kendini affettirmenin yollarını aramaktadır. Efe, Duygu konusunda çok heyecanlıdır. O, Duygu’yla olan ilişkisi ve yeni iş fikirleriyle ilgilenirken arkadaşları ise; Su hakkında ne düşündüğünü merak etmektedir. Ve tüm bunlardan Su’yun haberi yoktur. Mine ise bir yandan hamile olduğundan şüphelenirken, diğer yandan kendisiyle vakit geçirmek ve kızını daha yakından tanımak isteyen babasına karşı nasıl davranacağını bilememektedir. Üstelik bu zor durumunda bir kez daha arkadaşları onu yalnız bırakır. Diğer tarafta Bilal ve Kamil, Urfa planları yaparken sonunda bu plan Canan ve Hafize’nin de kulağına gelir. Canan babasına karşı gelemese de Hafize’nin kızı ve torununu yanından ayırmaya hiç niyeti yoktur. Kaldı ki tefeci Ahmet de, Bilal’i borçlarını ödemeden göndermeye razı değildir. Metin ve Gönül ise, dans kursu konusunda bir türlü ortak karara varamamaktadır. Gönül’ün tek başına dans etmesini istemeyen Metin kendi bildiğini okur. Metin’in istedikleri de Gönül’ün hoşuna gitmez. Bir türlü sonuca varamayan ikiliden biri sonunda pes etmek zorunda kalacaktır. Tüm bunlar yaşanırken Mine’nin yaptığı test karmaşaya sebep olacak, Deniz ve Aslı arasında sürpriz gelişmeler olacak, Efe yeni işini faaliyete sokacak ve bir kez daha işler karışacaktır.

44. Bölüm Özet: Deniz yaşam savaşı veriyor

44. Bölüm

Deniz yaşam savaşı veriyor

Deniz, düştüğü çukurda hareketsiz yatmaktadır ve etrafında sesini duyacak kimseler yoktur. Arkadaşları, Deniz’den uzun süre haber alamayınca paniklerler ve soluğu Emniyet Amirliği’nde alırlar. Metin tüm ekipleri harekete geçirse de; Aslı, Efe, Mine ve Su da, Deniz’i aramaya çıkarlar. Konakta, Bilal ve Kamil’in ise başka bir sıkıntısı vardır. Deva’yı Murat’a göstermek istememektedirler. Ama mahkeme emrine de karşı gelemezler. Deva’yı Murat’a vermemek için sonunda bir yol bulurlar. Ancak bu yolun nereye varacağını kimse kestiremez. Bu arada Efe de hala Aslı’nın kalbini kazanma peşindedir. Onunla hala konuşmamakta ısrar eden Aslı’ya karşı her kozunu oynayan Efe, bir yandan da kendi fikriyle oluşturulan yeni “otobox” ürünlerini görünce yeni bir fikir arayışı içerisine girer. Aslı ve Mine arasındaki soğukluk ise en üst boyutuna ulaşmıştır. Öyle ki, konak artık Aslı’ya dar gelmektedir. Mine ise, bir yandan Aslı’yla, bir yandan da babasıyla uğraşmaktadır. DNA testinin sonuçlarını alan babası onunla konuşmanın yollarını arar ama Mine görüşmek istemez. Tüm bunlar olurken Duygu ve Efe arasında yeni gelişmeler olacak, Mine bu sefer kendisiyle ilgili bir test yapmak zorunda kalacak ve en önemlisi Deniz’in kaderi belli olacaktır.

43. Bölüm Özet: Ayrılık, Deniz’i de Aslı’yı da yaralıyor


Ayrılık ateşine düşen Deniz ile Aslı, aşk acısı çekiyor.

Aslı, Deniz’in nedensiz ayrılığı kabullenemez ve Deniz’den bir cevap ister.Mine kendi dertleriyle boğuşmaktadır. Deniz’le geçirdiği geceyi hala unutamamıştır ve ona olan aşkı tekrar filizlenmiştir. Efe ise büsbütün arada kalmıştır. Yaptıklarından dolayı hem Mine’ye hem de Deniz’e çok kızgındır. Ama Deniz’in nasıl acı çektiğini de görmektedir. Bir yandan kardeşim dediği Deniz’e destek olmaya çalışırken, diğer yandan da haksız yere acı çeken Aslı’ya kendini affettirebilmek ve destek olabilmek için elinden geleni yapar.Deniz tüm bu olanlar için sadece kendini suçlamaktadır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır ve bunun tek sorumlusu kendisidir. Aslı’dan ayrı kalmaya daha fazla dayanamayan Deniz, çareyi onlardan uzaklaşmakta bulur.

Gençler kendi sorunlarıyla ilgilenirken konakta da işler yolunda gitmemektedir. Canan, Deva’yı Murat’a göstermekle ilgili babasıyla konuşmaya çalışsa bile, Kamil değil Deva’yı göstermek, Murat’ın adını bile duymak istememektedir. Bir yanda babasının tavrı, diğer yanda ise mahkeme kararının korkusuyla Canan ne yapacağını bilemez.
Tüm bunlar olurken, Ayşe Hanım hiç tanışmadığı Mine’nin babasıyla görüşmeye gidecek, Murat Deva’yı görebilmek için farklı yollara başvuracak, Aslı yaşadıklarının etkisiyle kendini eve kapatacak ve yola çıkmaya hazırlanan Deniz’in başına gelen şok bir olay bir anda herkesi perişan edecektir. Peki bu durumda Aslı ne yapacaktır?