26 Nisan 2008 Cumartesi

43. Bölüm Özet: Ayrılık, Deniz’i de Aslı’yı da yaralıyor


Ayrılık ateşine düşen Deniz ile Aslı, aşk acısı çekiyor.

Aslı, Deniz’in nedensiz ayrılığı kabullenemez ve Deniz’den bir cevap ister.Mine kendi dertleriyle boğuşmaktadır. Deniz’le geçirdiği geceyi hala unutamamıştır ve ona olan aşkı tekrar filizlenmiştir. Efe ise büsbütün arada kalmıştır. Yaptıklarından dolayı hem Mine’ye hem de Deniz’e çok kızgındır. Ama Deniz’in nasıl acı çektiğini de görmektedir. Bir yandan kardeşim dediği Deniz’e destek olmaya çalışırken, diğer yandan da haksız yere acı çeken Aslı’ya kendini affettirebilmek ve destek olabilmek için elinden geleni yapar.Deniz tüm bu olanlar için sadece kendini suçlamaktadır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır ve bunun tek sorumlusu kendisidir. Aslı’dan ayrı kalmaya daha fazla dayanamayan Deniz, çareyi onlardan uzaklaşmakta bulur.

Gençler kendi sorunlarıyla ilgilenirken konakta da işler yolunda gitmemektedir. Canan, Deva’yı Murat’a göstermekle ilgili babasıyla konuşmaya çalışsa bile, Kamil değil Deva’yı göstermek, Murat’ın adını bile duymak istememektedir. Bir yanda babasının tavrı, diğer yanda ise mahkeme kararının korkusuyla Canan ne yapacağını bilemez.
Tüm bunlar olurken, Ayşe Hanım hiç tanışmadığı Mine’nin babasıyla görüşmeye gidecek, Murat Deva’yı görebilmek için farklı yollara başvuracak, Aslı yaşadıklarının etkisiyle kendini eve kapatacak ve yola çıkmaya hazırlanan Deniz’in başına gelen şok bir olay bir anda herkesi perişan edecektir. Peki bu durumda Aslı ne yapacaktır?

0 yorum: