19 Mart 2008 Çarşamba

41. Bölüm Özet: Deniz, sevgilisi ile ideali arasında kalıyor...

Deniz, sevgilisi ile ideali arasında kalıyor...

Aslı; Deniz ile Duygu’yu öpüşürken görmeye rol gereği bile olsa dayanamaz. Her ne kadar bunun olması gerektiğini ve bir önemi olmadığını anlasa da, her şeyin üst üste gelmesi sonucu Deniz’e kızmaktan kendini alamaz.

Efe bir yandan fikrini satarak aldığı parayı ne yapacağını düşünürken, bir yandan da morali bozuk olan Aslı’yı kendine getirmeye çalışmaktadır. İnadı yüzünden Su ile barışmaya bir türlü yanaşmasa da, Mine’nin de yardımıyla eninde sonunda Su’yla yalnız kalacaklardır.

Mine ise, babasını bulmaya hiç olmadığı kadar yakındır. Dedesinden öğrendiği bilgiler sayesinde aradığı kişinin Fransa’da okuduğunu ve elinde bir yanık izi olduğunu öğrenmiştir. Bunun üzerine Su’yla birlikte görüştükleri Cem Ergün’lere daha dikkatli bakmaya başlarlar.

Hafize, Aslı’nın bu ruhsal çöküşüne, Ayşe Hanım torununa, Osman ve Haşmet Bey’ler de Ayşe Hanım’ın üzülmesine dayanamamaktadırlar.

Canan, Bilal’in peşine takılan bayan müşterileriyle ne yapacağını düşünürken, Bilal’in ise çok daha ciddi sorunları vardır. Borç aldığı Ahmet Ağabey’i paraya sıkıştığı gerekçesiyle borcunu erken ödemesini ister. Parayı denkleştirmekte zorlanan Bilal köşeye sıkışır.

Deniz, sinema ile Aslı arasında kalacak, Aslı mesleğiyle ilgili büyük çalkantılar yaşayacak, Mine babasıyla ilgili büyük bir sürprizle karşılaşacak, Efe her zaman olduğu gibi günü kurtaracak fakat gecenin sonunda karşılaştığı manzara karşısında şoke olacaktır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu bölümde soke oldum denizden böyle bişey beklemezdim işte erkek milleti nefret ediyorum ya yazık aslıya mine de çok iğrenççççççççç

Adsız dedi ki...

katılıyorum sana eda adını newden yazmadın bende erkeklerden nefret ediyorum.