19 Mart 2008 Çarşamba

40. Bölüm Özet: Deniz, filmini çekmeye başlıyor


Deniz, filmini çekmeye başlıyor

Deniz yarışmayı kazanmış, Efe ise hayatının teklifini almıştır. Ama her şey bu kadar kolay değildir. Duygu, Deniz’in filminde oynamayı kabul eder. Hatta kamera arkasında yardım etmesi için bir de görüntü yönetmeni arkadaşını ayarlar. Bir yandan iş stresiyle, bir yandan da iyice profesyonel ve gerçekçi bir hal alan filmiyle boğuşmak zorunda kalan Deniz, zor günler geçirmektedir.

Efe’nin ise kafası karışmıştır. Fikri için 5 bin Euro teklif edilmiştir ve o bu teklif karşısında kararsızdır. Geleceğiyle ilgili ne yapacağını bilemeyen Efe’nin de Deniz’den farkı yoktur.

Su ve Mine, Cem Ergün’ü aramaya devam edip listelerinden yeni isimler silerken, Ayşe Hanım da Mine’nin davranışlarındaki değişimi görmüş ve telaşlanmıştır. Bunun üzerine Haşmet ve Osman Bey’i peşlerine takarak neler olup bittiğini öğrenmeye çalışır.

Aslı’nın aklı ise bambaşka bir şeye takılmıştır. Deniz’in filmi çekecek olması onu her ne kadar heyecanlandırsa da, filmde kimin oynayacağı konusunda endişelidir. Final sahnesinde Aslı ve Deniz öpüşmektedirler. Aslı’nın yerine Duygu oynarken de, Aslı’nın göz göre göre onu Deniz’le öpüştürmeye niyeti yoktur.

Gençler kendi dertlerine düşmüşken, Hafizeler de manavla uğraşmaktadır. Manav artık açılmış ve iş yapmaya başlamıştır. El ilanları, evlere servis gibi yöntemlerle manavı tanıtmayı başarsalar da Bilal’in başında iki dert birden vardır.

Hal böyleyken, Deniz’in film çekimleri başlayacak, Efe karar vermek zorunda kalacak ve manavla ilgili bir yanlış anlaşılma karışıklığa sebep olacaktır.

0 yorum: