6 Mart 2008 Perşembe

39. Bölüm Özet: Aslı, Deniz, Efe, Mine ve Su’ya sürprizler var

39. Bölüm

Aslı, Deniz, Efe, Mine ve Su’ya sürprizler var

Aslı’nın Özgür Çevik’le çarpışması CD’lerin karışmasına sebep olmuştur. Aslı’nın yarışmanın süresi dolmadan senaryoyu yetiştirmesi, Özgür’ün ise albüm tanıtımı için albüm CD’sini geri alması gerekmektedir. Deniz, Aslı, Efe ve Özgür’ün yolları kaçınılmaz olarak tekrar kesişir.

Onlar senaryonun derdine düşmüşken Mine’nin de kendi sorunları vardır. Anneannesini hamile olmadığına ikna eder. Ama asıl amacını söyleyemez. Mine, babasını bulma çalışmalarına devam eder. Babasını ararken çıktığı bu zorlu yolculukta ona en büyük yardım Su’dan gelir.


Ayşe Hanım ise Mine’nin hamile olmadığını öğrenince rahatlamıştır, ancak yine de onun bir işler çevirdiğini düşünmektedir. Diğer yandan Osman Bey, geçirdiği travma nedeniyle iyice savurgan olmuş, sonuçlarını düşünmeden para harcamaya başlamıştır. Onun bu yeni haline alışmaya çalışan Hafize Hanımlar ise yeni işlerine kafa yormaktadırlar.

Bilal bir yandan tefeciden aldığı borcu nasıl ödeyeceğini düşünürken, diğer yandan yeni ailesine, ve onları mutlu görmeye iyice alışmıştır. Hafize, Canan, Bilal ve Kamil hep birlikte dükkanı adam etmeye kararlıdırlar. Bu noktada Kamil’in canını sıkan tek şey Aslı’nın sık sık dışarıya çıkmasıdır.

0 yorum: