8 Şubat 2008 Cuma

En çekici Dizi Oyuncusu !


Çarşamba, 02 Ocak 2008

Kanal D’deki Menekşe ve Halil dizisinin sevilen oyuncusu Sedef Avcı, başarılı oyunculuğuyla herkesin gönlüne taht kurdu. Ancak internette yapılan bir seçimde ’En Çekici’ ünvanını almak pek hoşuna gitmedi galiba.

CNNTURK’te Beyazıt Öztürk ve Elif Dağdeviren’in sunduğu yılbaşı programına Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Sedef Avcı da katıldı.Fotomodellik ve mankenlik de yapan Sedef Avcı, magazinin içinde yer almayı pek istemiyor. Aslında yaklaşık 10 yıldır oyunculuk yapan Sedef Avcı, bir önceki sezon Yanık Koza dizisinde de rol aldı; fakat özellikle bu sezon oynadığı Menekşe ve Halil dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.İnternette diziyle ve Sedef Avcı’yla ilgili forumlar, siteler açıldı. Burada yapılan bir oylama sonucunda da ’En Çekici Dizi Oyuncusu’ olarak Sedef Avcı birinci seçilirken Yasemin Hadivent 2. ve Pelin Karahan da 3. oldu.

Beyaz, CNNTURK’teki programda bu bilgiyi verince Sedef Avcı’nın yüz ifadesi değişti. Durumdan pek de hoşnut olmadığı farkedilen Avcı, “Öyle uygun görmüşler ne diyeyim. Ben utanırım öyle şeylere” diye cevap verdi.Avcı’nın hoşnutsuz ve çekingen tavırlarını farkeden Beyaz, “Ne kadar utangaç” derken, Elif Dağdeviren de “Onun için en çekici olmuş o zaten” yorumunu yaptı.

t.gazetesi

0 yorum: