20 Şubat 2008 Çarşamba

37. Bölüm Özeti: Mine, Almanya’ya dönecek mi?



Mine, Almanya’ya dönecek mi?

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Mine, annesiyle birlikte Almanya’ya dönmek ya da dönmemek gibi, kendisi için son derece zor bir kararla karşı karşıya kalıyor.

Aslı ve Deniz ilişkilerinde yeni bir sınav vermek zorundadır. Aslı, Deniz’i kırmaktan korkmakta, Deniz ise Aslı’yı kırdığını düşünüp suçluluk duymaktadır. Onlar ilişkilerindeki en zorlu sınavı vermeye çalışırken, Efe ise Metin’e bin dereden su getirerek neden dershane sınavında olmadığını açıklar. Fakat Efe, dershane yalanını pek uzun sürdüremeyecektir.
Mine ise annesinin onu Almanya’ya götürme isteğine karşı ne cevap vereceğini bilememektedir. Torunlarına iyice bağlanan Ayşe Hanım ve Osman Bey’i ayrılık korkusu sarmıştır. Hafize ve Kamil para bulmak için son bir umutla Urla’ya giderken, Bilal ise bir yandan aile babası olmanın verdiği zorluk, bir yandan da Murat’ın açtığı velayet davasıyla zor günler geçirmektedir. Efe’yle ilgili ne yapacağını bilemeyen Su içinse durumlar iyice zorlaşmıştır.
Mine Almanya’ya dönmekle ilgili bir karar vermeden önce arkadaşlarıyla konuşmak istemektedir. Bir yanda annesi, diğer yanda yeni yeni düzene oturan hayatı varken onların desteği olmadan böyle bir karar vermek istemez. Ancak kendi dertlerine düşen Aslı, Deniz, Efe ve Su, Mine’ye zaman ayıramamaktadır.
Tüm bunlar yaşanırken Deniz’in İzmir’den gelen kuzeni Naz ve komşu Aylin’le olaylar iyice karışır. Aslı’nın kafasında Deniz’e, Deniz’in kafasında ailesine ve Su’yun kafasında da Efe’ye karşı yeni soru işaretleri oluşur. Mine ise çok zor bir kararın arifesindedir.

0 yorum: