2 Şubat 2008 Cumartesi

34.Bölüm Özet: Efe ikilemde kalıyor

Efe ikilemde kalıyor


Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Efe, sevgilisi ve arkadaşları ile dershane arasında bir seçime sürükleniyor.

Mine’nin, Aslı ve Canan’la ilgili tüm gerçekleri Kamil’e söylemesi konakta şok etkisi yaratır. Ayşe Hanım, torununun bu son ayıbıyla yıkılır. Osman Bey ise, 40 yıllık karısının, torunu ve komşuları için katlandıklarına şaşırır ve yaptığı fedakarlıklara anlam veremez.

Kamil, duyduklarının sarsıcı etkisiyle, karısı, kızları ve sözde damadı dahil, herkesin onu ayakta uyutmasına sinirlenir ve bu yalanlarla ilgisi ola
n herkesten hesap sormaya başlar. Canan hatasının bilincinde olarak babasının bu ani çıkışına ses çıkarmasa da, Bilal hala Canan’ı koruma derdindedir. Hafize, kocasının tutumunu tahmin ettiğinden, gönülsüzce sessiz kalsa da, olaylara en büyük tepki Aslı’dan gelir. Aslı; Mine’ye yaptıklarının hesabını sormak isterken, ablası ve Murat hakkındaki sözleri kafasını iyice karıştırır.

Konakta tüm bunlar olurken Efe ise, sevgilisi ve arkadaşları ile dershane arasında bir seçime sürüklenir. Bir yandan Su’nun ani çıkışı karşısında şaşıran Efe, diğer yandan okumadan da adam olabileceğini düşünerek tekrar hayallere kapılır. Arkadaşları ve üniversite arasında kaldığı bu ikilemden çıkış yolu aramaktadır fakat, kısa zamanda da kesin bir karar vermelidir.

Metin, iş görüşmesinden duyduğu rahatsızlık ve Tarık’a duyduğu ön yargıyla Gönül’ü iyice sinirlendirmiş ve Tarık yüzünden çiftin arasında bir kez daha gerginlik yaşanmıştır. Diğer tarafta Murat, Urla’ya dönmek konusunda hala kararsızdır. Kamil’in her şeyi öğrenmesi işleri büsbütün karıştırınca Murat geleceğiyle ilgili çıkmaza girer. Bu arada Kamil de Canan’ın geleceğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir.

Mine’nin Kerem’le gitgide yakınlaşması, Aslı ve Deniz’in önüne çıkan yeni engeller, Efe’nin ikilemde kalması, Murat’ın kararsızlığı, Canan’ın mutsuzluğu derken üç evde de karışık olan durumlar, beklenmedik gelişmelerle iyice karmaşık bir hal alır.

0 yorum: