2 Şubat 2008 Cumartesi

33. Bölüm Özeti:Aslı, Can’ı basket maçına götürüyor, planlar altüst oluyor

Aslı, Can’ı basket maçına götürüyor, planlar altüst oluyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.


“gerçek yalanlar”

Ne kadar da safmışız
Masallar hep yalanmış
Şu kırmızı başlıklı kız
En az kurt kadar varmış
Rapunzel zamanında
Küt saç daha modaymış
Ve en hain kahramanlar
En masum olanlarmış
Ağustos böceği kaset
Karınca senet yapmış
Yalan söyleyeninse
Burnu hiç uzamazmış
Meğer aslanlar susar
Aynalar konuşmazmış
Güzeller ve düşmanlar
Hiç mi hiç uyumazmış
Kurşun asker silahlı
Polyanna düzenbazmış
Don Kişot’la savaşı
Değirmenler kazanmış

Masallarla büyürsen
Normaldir bu olanlar
Özetleri dinledin
Şimdi gerçek yalanlar

Mine, Kerem’in Aslı’ya olan ilgisinin altında yatan gerçeği öğrenmiştir ve buradan hareketle kendisine yeni bir yol planı çizmeye çalışmaktadır. Efe, Deniz ve Su ise, sahte düğün fotoğrafları operasyonu için bir araya gelmiş, Bilal ve Canan’ı da yanlarına alarak çekimlere başlamışlardır.

Diğer yanda Aslı, bir yandan Can’ın annesi ve babası arasında gitgide daha da zor anlar yaşarken, bir yandan da babasına söyledikleri yalanların artık bir son bulması gerektiğine inanmaktadır.

Bütün bunlar olurken Ayşe, Osman’ın parasını çalan kişinin Mine olmasından şüphelenmekte, Haşmet ise Mine’yi hiçbir delil olmadan suçlamanın işleri daha da kötüye götürmekten başka bir işe yaramayacağını savunmaktadır. Sevgi; Gönül’e Metin’in hiç hoşlanmayacağı bir şekilde iş bulurken, Su da İstanbul’da kalabilmesi için ailesine verdiği sözleri tutması konusunda Efe’nin ensesinde yakın takiptedir.

Sonunda Haşmet, Osman’ın parasını Mine’nin alıp almadığını anlamak için işe el koyar. Mine ise tiyatroya olan ilgisini kullanarak Kerem’e bir sürpriz hazırlar. Ancak, Aslı’nın Can’ı götürdüğü basketbol maçında yaşananlar herkesin planını alt üst eder.

0 yorum: