15 Kasım 2007 Perşembe

24. Bölüm Özet: Efe ve Deniz, Aslı’yı ikna etmeye çalışıyor



Efe ve Deniz, Aslı’yı ikna etmeye çalışıyor
Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümümde, Aslı, üniversiteyi bırakma kararı alıyor. Deniz ve Efe de onun bu kararından vazgeçirmeye çalışıyor.

Bebeğin babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Mine, bu sırrı Deniz’e olan aşkına karşılık bulabileceği en doğru şekilde kullanabilmek için harekete geçerken, Sevgi; Gönül ve Metin’in nişanlanmalarına onay vermeyeceğini net bir şekilde söyler. Ve hatta daha da ileri gider ve herkesin içinde Gönül’den ailesi ile sevdiği adam arasında bir tercih yapmasını ister.

Canan, Murat’ın parasını iade etmenin yollarını ararken, bebeğin doğum masraflarıyla ilgili hem parasızlık hem de aynı zamanda bir onur mücadelesi sürdürmektedir. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Mine’nin bebekle ilgili herkesle tek tek esrarengiz bir şekilde konuşması Hafize ve Canan’ın endişeyle dikkatlerini çeker.

Aslı ile ilgili stratejisini tamamen değiştiren Leman, bir yandan da Deniz’in bütün ilgisini yeni doğacak minik kardeşinin üzerine çekmeye çalışırken, Aslı’da birinci sınıftaki arkadaşlarından farklı olarak kendini morgda kadavralarla ilgili bir araştırma görevinin içinde bulur. Ancak hiç hesaba katmadığı gelişmeler Aslı’yı, Tıp Fakültesini bırakma kararı ile yüz yüze getirir.

Murat ve Canan’ın ilişkisiyle ilgili çemberin gitgide daralmasıyla annesi, babası, Canan, Aslı ve Mine arasında sıkışıp kalan Deniz’i zor saatler beklerken, Deniz’in hiçbir şekilde ikna edemediği Aslı’yı okulu bırakma kararından vazgeçirme işi Efe’ye düşer. Ve Efe’nin en iyi arkadaşının geleceğiyle ilgili acilen bir şeyler yapması gerekmektedir…

0 yorum: