13 Kasım 2007 Salı

21. Bölüm Özet: Aşk Doktoru



Aşk doktoru



Salonda, Deniz ve Aslı’yı beklemekten sıkılan Mine, çıkacaklarını söylemek için odalara bakınırken, Aslı ve Deniz’i öpüşürken görür ve onlara baka kalır. Aslı bu duruma sinirlenir. Mine ise ne diyeceğini bilemez.

Efe, Su’ya sürpriz yapmak için Deniz’lere gitmiş, fakat Su’nun söylediklerine kafası bozulmuştur. Peşini bırakmaz ve Su’nun bindiği otobüsü durdurur. Birisine yeniden bir şeyler hissetmeye başladığı anda Su’nun ‘sevgili değiliz ki’ sözüyle yıkılmıştır. İki gündür yaşadıklarının hesabını sormaya kararlıdır.Mine üzgün sokakta yürürken gözlerinden yaşlar süzülür. Aslı ise Deniz’i suçlamaktadır. Mine’nin ona aşık olduğunu bile bile arkadaşlık kurmalarını istemez, bir daha görüşmemeleri konusunda da resti çeker.

Efe’nin tek sorunu Su değildir. Anne ve babası boşanmaya kararlıdır. Onları barıştırmak için bir araya getiren Gönül ve Metin’in çabaları da boşuna çıkmıştır. Yine birbirlerine düşerler.

Efe’nin işyerindeki arkadaşları onun üzgün olduğunu fark ederler. Belli ki bir kız mevzusudur. Kendi aralarında anlaşırlar ve eğlenmeye gideceğiz diye Efe’yi bir yere davet ederler. Efe, Deniz’i evde babasıyla baş başa bırakmak istemediği için onu da çağırır. Ütücüdeki arkadaşlarıyla erkek erkeğe eğleneceklerini sanan Efe ve Deniz’i hiç ummadıkları bir sürpriz beklemektedir. Ve başları bu kez gerçekten derttedir.

0 yorum: